Klik op een afspraak te maken Stuur ons een bericht
Zeker Scheiden, Mediation Alkmaar, scheidingsbemiddelaar, hoe te scheiden

Onze begeleiding

De scheidingsbemiddelaar begeleidt en regelt jullie gehele scheiding. Gaat met jullie in gesprek, brengt jullie situatie in kaart en legt alle afspraken vast in de vereiste documenten. Nadat wederzijdse overeenstemming is bereikt, draagt Zeker Scheiden zorg voor indiening van de stukken bij de rechtbank.

In goed overleg en met duidelijke afspraken uit elkaar. Dat is ons uitgangspunt.


Zeker Scheiden biedt een totaaloplossing voor het regelen van jullie relatiebeëindiging of scheiding. Wij ondersteunen niet alleen bij de emotionele verwerking, maar scheppen vooral duidelijkheid in de regelgeving die bij een scheiding komt kijken. Dit passen wij toe op jullie situatie.

Bovendien hebben wij veel ervaring met mediation en beschikken wij over gedegen juridische kennis om de scheiding gezamenlijk, eerlijk en overzichtelijk te regelen. Zeker Scheiden begeleidt én regelt jullie scheiding in zijn geheel. 

Let op: bij een mediation traject zijn jullie samen verantwoordelijk voor het maken van afspraken. In tegenstelling tot een traject bij een advocaat legt de mediator jullie geen regels op maar begeleidt hij/zij jullie bij het maken van afspraken. 

Maak een afspraak.


Plan een vrijblijvende kennismaking met één van onze ervaren scheidingsbemiddelaars. Die brengt jullie situtatie in kaart en schept overzicht in de te nemen stappen. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. 

Afspraak maken

Zeker Scheiden, Mediation Alkmaar, scheidingsbemiddelaar, hoe te scheiden
Zeker Scheiden, Mediation Alkmaar, scheidingsbemiddelaar, hoe te scheiden

Irene Zonneveld

MfN familie registermediator en jurist, gespecialiseerd in mediation bij echtscheiding.

Lees meer