Klik op een afspraak te maken Stuur ons een bericht

Over Zeker Scheiden.

Onze ervaren MfN scheidingsbemiddelaars bieden ondersteuning bij het maken van duidelijke en passende afspraken, zodat jullie verder kunnen. Dat geeft rust, in welke situatie jullie je ook bevinden. Wij bieden volledige begeleiding bij het regelen van jullie scheiding. 

Bekijk de procedures 
Bekijk de kosten

Zeker Scheiden, Mediation Alkmaar, scheidingsbemiddelaar, hoe te scheiden

Volledige begeleiding bij het regelen van jullie scheiding


De scheidingsbemiddelaar gaat met jullie in gesprek, brengt jullie situatie in kaart en legt alle afspraken vast in de vereiste documenten. Nadat wederzijdse overeenstemming is bereikt, draagt Zeker Scheiden zorg voor indiening van de stukken bij de rechtbank.

"Een periode van scheiding is een zeer vervelende fase in jullie leven. Je hebt het gevoel alsof je leven stilstaat of misschien zelfs dat het je ‘gevangen’ houdt. Je wilt niets liever dan verder met het (nieuwe) leven. Scheiden is een proces waar jullie doorheen moeten en onze taak als scheidingsbemiddelaar is om jullie met zorg te begeleiden en te ondersteunen, stap voor stap, om het proces zo goed mogelijk te doorlopen."

 

Lees meer over onze begeleiding

Zeker Scheiden, Mediation Alkmaar, scheidingsbemiddelaar, hoe te scheiden

In goed overleg uit elkaar. Dat is ons uitgangspunt


Zeker Scheiden biedt een totaaloplossing voor het regelen van jullie relatiebeëindiging of scheiding. Wij ondersteunen niet alleen bij de emotionele verwerking, maar scheppen vooral duidelijkheid in de regelgeving die bij een scheiding komt kijken. Dit passen wij toe op jullie situatie.

Bovendien hebben wij veel ervaring met mediation en beschikken wij over gedegen juridische kennis om de scheiding gezamenlijk, eerlijk en overzichtelijk te regelen. Zeker Scheiden begeleidt én regelt jullie scheiding in zijn geheel. Neem contact op en maak een afspraak met een van onze ervaren bemiddelaars om kennis te maken en jullie situatie te bespreken.

Afspraak maken

Actueel